My Free Zoo – De succesvolle dierentuin

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Het simulatie spellen plezie

Bij My Free Zoo gaat het om dierentuin spelletjes waarin je een eigen dierentuin beheerd. Gaandeweg leer je wegen aanleggen, bomen planten en dieren in een passend verblijf te zetten en leer je de belangrijkste handelingen van dierverzorging. Zoals gewoonlijk bij simulatie spelletjes, moet je ook in My Free Zoo opdrachten voltooien.


My Free Zoo

My Free Zoo – Simulatie games

Het browserspel My Free Zoo sluit hier direct op aan en omvat naast dierverzorging nog vele andere mogelijkheden.

Dierentuin spelletjes - Management

Je kunt samen met andere spelers, die zich ook interesseren in dierverzorging, in een organisatie gaan of alleen spelen.

Panda in My Free Zoo
Zebra in het spel
My Free Zoo nu spelen
Attraktive Dame im Spiel

My Free Zoo – Dieren en bezoekers

My Free Zoo behoort tot de dierentuin spelletjes waarin de dieren en bezoekers direct met elkaar verbonden zijn. Dit betekend dat hoe beter je voor je dieren zorgt, des te beter zich je bezoekers voelen. Hierbij is dierverzorging een enorm belangrijke factor in online dierentuin spelletjes. Door een hogere tevredenheid van je bezoekers komen er meer bezoekers die meer zoo Dollar uitgeven. Hierdoor kan je online dierentuin verder groeien.

De dierverzorging mogelijkheden

Het grappige zoo online browserspel My Free Zoo behoort bij een van de online spelen in het genre simulaties dat veel mogelijkheden bevat. In deze dierentuin zal werkelijk geen mogelijkheid onbenut gelaten worden om jouw ideale zoo online te kunnen realiseren. Beginnend bij de vele mogelijkheden om je dierentuin te bebouwen of te beplanten. Beplant en bebouw je dierentuin en verzamel op die manier ervaringspunten. Daarnaast heb je een keuze uit een enorme diversiteit aan dieren zoals stokstaartjes, neushoorns en pandaberen en nog veel meer dieren in een speciaal voor hun passend verblijf met een grasland, bos, savanne, jungle, ijs of zelfs een water specialisatie.

Zookeeper
Uw eigen dierentuin

Gratis met Upjers spelen

Gratis simulatie spellen dat is de specialiteit en passie van de Bamberger browser games ontwikkelaar Upjers. Sinds 2006 ontwikkeld de online spelen producent leuke simulatie games die zich helemaal gratis zonder download in een browser laten spelen.

Forum - My Free Zoo