My Freezoo – Dierlijk leuk speelplezier

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Speelplezier met My Freezoo

In het leuke browserspel My Free Zoo bouw je een eigen dierentuin op. Je kunt de dierentuin geheel naar eigen wens inrichten. Zo biedt My Free Zoo veel speelplezier. Je hebt de mogelijkheid unieke diersoorten te verzorgen en de dierentuin langzaam uit te breiden.


My Free Zoo

Detailrijke dierentuin games

My Free Zoo biedt met de vele details een indrukwekkende spelbeleving, dat zowel jonge als oudere mensen veel plezier zal bieden.

Het spel concept - Een zoo online

Het spelconcept van een zoo online bevat mogelijkheden van een karakteristiek dierentuin simulatiespel maar ook indrukwekkende opbouwspel elementen.

Panda in My Free Zoo
Zebra in het spel
My Free Zoo nu spelen
Papegaai in My Free Zoo

My Freezoo mogelijkheden

Een belangrijk kenmerk van simulatie games zijn de zogenaamde unieke mogelijkheden. Hierbij gaat het om diverse features die de speler helpen om stapsgewijs verder in het spel te komen. In My Free Zoo kan elke speler bijvoorbeeld zijn dierentuin aankleden met bloemen, struiken of bomen maar met ook meer praktische gebouwen zoals kramen en toiletten. Dit ziet niet alleen mooi uit maar brengt je ook nog meer ervaringspunten.

Het speelbereik

Het belangrijkste in My Free Zoo zijn de dierenverblijven. Hier verzorg je, al gelang je level, diverse dieren zoals schapen, hazen, neushoorns, stokstaartjes maar ook zebra’s , leeuwen en miereneters. Hoe beter de dieren zich voelen, des te beter voelen je bezoekers zich. Tevreden bezoekers van een zoo online trekken vervolgens weer nieuwe bezoekers aan. Je hebt het zelf in de hand hoe succesvol je dierentuin is. Naast de dieren spelen ook de decoraties en de gebouwen een belangrijke rol in My Free Zoo. Omdat de tevredenheid van je bezoekers ook afhankelijk is van de geplaatste toiletten, eet-, ijs- en drankkramen en diverse andere gebouwen in My Free Zoo.

Zookeeper
Uw eigen dierentuin

Upjers-spellen: Gratis spelen

Gratis browserspellen, is de grote passie van de Bambergse spelontwikkelaar Upjers. Sinds 2006 produceert en publiceert het bedrijf deze vorm van online spellen. Met groot succes. Wereldwijd spelen miljoenen mensen Upjers spelletjes waaronder My Freezoo.

Forum - My Free Zoo