My Free Zoo – Het Me Free Zoo spel

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Speel mee met Me FreeZoo

In het grappige browserspel My Free Zoo bouw je een eigen dierentuin. Ingericht naar eigen smaak. Jij bepaald hoe jouw dierentuin er uit komt te zien in dit online spel. De ontwerpmogelijkheden zijn zoals in veel simulatie games veelzijdig.


My Free Zoo

Ontspannend online spel

Hier ben je een échte dierentuindirecteur. In My Free Zoo richt je als directeur je eigen dierentuin in.

Het Me Free Zoo idee

My Free Zoo, een browserspel met veel indrukwekkend speelplezier. Ontdek de unieke voordelen van afwisselende dierentuin spelletjes.

Panda in My Free Zoo
Zebra in het spel
My Free Zoo nu spelen
Papegaai in My Free Zoo

My Free Zoo – De mogelijkheden

Simulatie games zoals My Free Zoo bestaan uit veel mogelijkheden. Tijdens het spelen van het online spel zul je steeds meer functies vrij spelen. Je kunt zelf bepalen welke functies je wilt gebruiken. Van het regelmatig verzorgen, vermaken en voeren van de dieren tot aan het samen spelen met andere spelers en het planten van bloemen, bomen en struiken om je dierentuin te verfraaien.

My Free Zoo – Gegarandeerde afwisseling

My Free Zoo, dat is pure afwisseling. In het vermakelijke dierentuin browserspel kruip je in de huid van een dierentuindirecteur en bouw je je eigen zoo in dierentuin spelletjes op. Voortdurende afwisseling is geboden. Zo kun je telkens je eigen ontworpen dierentuin veranderen en zelfs helemaal opnieuw opbouwen. Een groot voordeel van simulatie games! De keuze is enorm; of je nu kiest voor een rots- of savanneverblijf, een zandweg, een geplaveide weg of geasfalteerde weg of een zebra, pauw of neushoorn. Jij maakt de beslissing. Ook kun je met andere spelers samenspelen in een organisatie en de dierentuinen van je vrienden bezoeken.

Zookeeper
Uw eigen dierentuin

Gratis Upjers spellen

My Free Zoo is een van de talrijke spellen die sinds 2006 ontwikkelt worden door de Bambergse spelontwikkelaar Upjers. En dat met groot succes. Zo spelen er momenteel miljoenen mensen over de hele wereld Upjers spellen. Hieronder behoren ook afwisselende simulatie games zoals My Free Zoo.

Forum - My Free Zoo