My Free Zoo: dierentuin spelletjes met pit

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Speelplezier in je gratis dierentuin

Grappige dieren, talloze bezoeker en ongewoon simulatie games plezier, dit en meer biedt My Free zoo als online strategie spel gratis. In het online zoo spel kruip je in de huid van een echte dierentuindirecteur en richt je je eigen dierentuin op met vele dieren en hun passende verblijven.


My Free Zoo

My Free Zoo - Direntuin spelletjes

Een online strategie spel zoals My Free zoo behoort tot de simulatie games. Het online zoo spel laat zich helemaal gratis in je eigen browser spelen.

Online speelplezier voor iedereen

My Free Zoo biedt geweldig online zoo plezier. Met spannende opdrachten voor dierentuin spelletjes spreekt het spel iedereen van jong tot oud aan.

Panda in My Free Zoo
Zebra in het spel
My Free Zoo nu spelen
Papegaai in My Free Zoo

De mogelijkheden van dierentuin spel

My Free Zoo biedt een veelvoud aan leuke simulatie games mogelijkheden. Zo is er een ruim aanbod van verblijven en vele decoratie voorwerpen. De speler heeft de mogelijkheid zijn dierentuin uit te breiden en geheel in te richten naar eigen smaak met vele verschillende soorten wegen en de hierbij horende attributen zoals een prullenbak en bankje. Voor elke verbetering ontvangt de speler in het dierentuinspel ervaringspunten of Zoo Dollars.

Online strategie spel

In My Free Zoo heb je verschillende spelmogelijkheden die zich door hun eigen functies onderscheiden. In de verblijven voer en vermaak je de dieren. Eet en drankkramen geven je Zoo Dollars maar ook door het plaatsen van toiletten en het inhuren van personeel verdien jij meer en gaat de tevredenheid van de bezoekers omhoog. Daarnaast ontvangen spelers spannende quests, die door het voltooien leuke bonussen geven. Op deze manier biedt elke mogelijkheid van My Free Zoo een samenhangend geheel. Met de stijging van elk level kun je ook telkens nieuwe items of dieren kopen om zo je online Zoo naar eigen smaak uit te breiden.

Zookeeper
Uw eigen dierentuin

Gratis: Upjers-Browsergames

Spellen spelen is een menselijke behoefte. Daarom is het ook zo fijn als spellen gratis te spelen zijn. Sinds 2006 maakt het Bambergse bedrijf browsergames. Dat zijn online spellen die je gratis via de browser kunt spelen. Onder de online spellen horen ook dierentuinspellen.

Forum - My Free Zoo