My Free Zoo – Dierverzorging is fascinerend

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Dieren verzorgen spelletjes

Grappige kangoeroes, springende apen en in de modder rollende varkens, dat alles bied je het kleurrijke browserspel My Free Zoo online. My Free Zoo is een online spel met als thema dierverzorging. Het doel van deze simulatie is om de dieren zo goed mogelijk te verzorgen.


My Free Zoo

Dieren verzorgen spelletjes-Plezier

My Free Zoo biedt als online spel plezier. Met de spannende opdrachten en geweldige interface spreekt het vele gebruikers van alle leeftijden aan.

Het My Free Zoo idee

Het centrale idee achter simulaties, zoals My Free Zoo online, is om een eigen dierentuin op te bouwen naar je eigen dierenpark.

Panda in My Free Zoo
Zebra in het spel
My Free Zoo nu spelen
Papegaai in My Free Zoo

Dierverzorging: de mogelijkheden

Een belangrijk onderdeel van online dierenspellen zijn de vele mogelijkheden. Het browserspel My Free Zoo online heeft diverse speelgebieden en mogelijkheden. Hiertoe behoort ook het spelen met je vrienden. Je kunt vrienden maken, samen uitdagingen aangaan en de online dierenwereld gezamenlijk beleven. Tenslotte kun je de dierentuinen van je vrienden bezoeken en hier sterren en beloningen mee verdienen.

My Free Zoo – Online spel

My Free Zoo heeft diverse speelmogelijkheden. Het centrale deel zijn de verblijven met daarin de dieren. Hoe beter je de dieren verzorgt, des te meer bezoekers komen jouw dierentuin in My Free Zoo online bezoeken. Het loont zich om regelmatig je dieren te verzorgen. Tenslotte ontvang je hiervoor ook waardevolle ervaringspunten. Ook de kramen en de vele decoratie voorwerpen geven je voordelen in de vorm van Zoo Dollars en punten. Als je jouw dierentuin langzaam uitbouwt stijgt ook je level. Dan is het mogelijk om weer nieuwe dieren te kopen en om je dierentuin verder vorm te geven.

Zookeeper
Uw eigen dierentuin

Gratis Upjers spellen

De Bambergse spelontwikkelaar Upjers heeft zich in de ontwikkeling van browserspellen gespecialiseerd. Hierbij gaat het om online spellen, zoals My Free Zoo, die je compleet via je browser kunt spelen. Het grote voordeel van browserspellen is, dat ze gratis gespeeld kunnen worden.

Forum - My Free Zoo