My Free Zoo – Het dieren verzorg spel via je browser

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Het dieren verzorg spel

Dit browserspel maakt je enthousiast. De reden hiervoor is het kleurrijke My Free Zoo online. In dit gratis browserspel bouw je een eigen dierentuin op. Je richt verblijven in, verzorgt, vermaakt en voert de dieren. Daarbij decoreer je de dierentuin met mooie planten en bomen.


My Free Zoo

My Free Zoo – Je eigen dierentuin

In het kleurrijke browserspel My Free Zoo start je als een nieuwe dierentuindirecteur een nieuw avontuur. Je begint met het bouwen en besturen van je eigen zoo online.

Afwisselend speelplezier

De inrichtingsmogelijkheden in My Free Zoo zijn veelzijdig. Op deze manier biedt de online simulatie telkens weer speelplezier.

Panda in My Free Zoo
Zebra in het spel
My Free Zoo nu spelen
Papegaai in My Free Zoo

My Free Zoo – De parel der dieren spelletjes

Als dieren verzorgspel biedt Upjers je met My Free Zoo online een spel met vele mogelijkheden. Het belangrijkste zijn natuurlijk de verblijven in My Free Zoo omdat de dieren zich hierin bevinden. Hoe beter je de lievelingen verzorgt, des te beter voelen zij zich. Bij het aanklikken van een dier, zie je direct hun gemoedstoestand aan de hand van een klein symbool. Een groen gezicht geeft aan dat ze zich prima voelen en helemaal verzorgt zijn.

Gratis spelletjes spelen

Gratis spelletjes spelen is een hobby voor vele simulatie games fans. Het grappige, afwisselende My Free Zoo online beschikt over omvangrijke spelelementen en talrijke details. De mooi vormgegeven dieren worden gekenmerkt door hun schattige bewegingen door de Flash animaties. De apen krabben zich voortdurend onder de armen, de kangoeroe springt en de varkens wroeten in de aarde. Het simulatie games overzicht van My Free Zoo online is een goede herkenbare presentatie met veel details.

Zookeeper
Uw eigen dierentuin

Upjers spellen: Gratis!

Het ontwerpen van spellen is de grote passie van het Bambergse bedrijf Upjers. Sinds 2006 ontwikkelt het bedrijf browsergames. Dat zijn online spellen, die je gratis en zonder download of installatie direct via de browser kunt spelen. Onder het simulatie games aanbod van Upjers behoren ook het dieren verzorg spel My Free Zoo.

Forum - My Free Zoo