My Free Zoo online: Het leuke dierenspel

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Dierenspellen ervaring

Mooie afbeeldingen, leuke dynamiek en enthousiaste dierentuin bezoekers. In simulatie games zoals My Free Zoo online zijn de virtuele dieren de echte sterren. Zoals gebruikelijk bij gratis online spelletjes, bouwt de speler zijn eigen dierentuin en verzorgt in dit leuke online spel zijn lievelingen.


My Free Zoo

Het spel idee van dieren games

Gratis online spelletjes in een dierentuin bieden je leuke mogelijkheden om verschillende diersoorten te verzorgen, fokken en deze in je eigen dierentuin te presenteren.

Beestachtig speelplezier

Met de vele speelmogelijkheden en spannende opdrachten zorgt het browserspel My Free Zoo, in het genre simulatie games, voor veel speelplezier.

Panda in My Free Zoo
Zebra in het spel
My Free Zoo nu spelen
Papegaai in My Free Zoo

Kleurrijke dierenspellen - de mogelijkheden

Een klik is genoeg om je virtuele dieren blij te maken. In het spel My Free Zoo online sluipt de speler in de rol van een dierentuindirecteur en zorgt voor onder andere tijgers, neushoorns en olifanten. Hierbij heb je vele mogelijkheden tot je beschikking. Met het verzorgen, voeren en spelen krijgen je virtuele dieren een goed humeur. Je kunt de verblijven vergroten of uitrusten met verschillende uitbreidingen.

My Free Zoo de verblijven

My Free Zoo heeft verschillende verblijven. De belangrijkste acties in deze online simulatie gebeuren hier. Hoe gelukkiger de dieren zijn, des te meer bezoekers zullen je zoo online bezoeken en laten je kassa rinkelen. Met de gebouwen en inrichtingsartikelen kan het gebied opgewaardeerd worden. Hiervoor ontvang je extra ervaringspunten en Zoo Dollar. Met deze inkomsten kan het My Free Zoo account van de speler uitgebreid, aangepast en versiert worden. De ontwerpmogelijkheden zijn talrijk en staat garant voor veel gratis online spelletjes speelplezier.

Zookeeper
Uw eigen dierentuin

Upjers: gratis online spelletjes

Gratis online spelletjes dankzij de Bambergse spelontwikkelaar Upjers. Sinds 2006 produceert het bedrijf de grappige online spellen, waar tot naast economische simulatie games, ook dieren spelletjes behoren. Alle Upjers spellen kunnen gratis gespeeld worden.

Forum - My Free Zoo