My Free Zoo Top!
Nederland

De gratis online zoo spellen van upjers

Hou je van dieren? In tijden waarin dierbescherming en soortbehoud een grote rol spelen, hebben dierentuinen een bijzondere rol. Bedreigde diersoorten vinden er levensruimte en men leert de bezoekers iets over de verscheidenheid aan fascinerende dieren die onze wereld bevolken.

De dierentuin spellen My Free Zoo en My Free Zoo Mobile van upjers gaan nog een stap verder..

Hier kun je jouw eigen virtuele Droomdierentuin met tot wel 300 verschillende exotische dieren ontwerpen. Hiervoor kun je gebruik maken van een breed scala aan verschillende verblijfssoorten, decoraties en andere spel elementen.

De hoogtepunten van My Free Zoo in een overzicht

* Langaanhoudend spelplezier dankzij regelmatige updates

* Veelvuldige ontwerpmogelijkheden

* Liefdevol ontworpen grafische beelden en animaties

* Geweldige coöperatieve mogelijkheden door gilde en vrienden functies

* Veel verschillende en exotische dieren om te verzamelen, verzorgen en om mee te fokken

Met elk dier en elke verfraaiing lok je steeds nieuwe bezoekers naar jouw Zoo, die je onder andere met souvenir en drank kramen in een goed humeur houdt.

Hiermee leg je de basis om jouw eigen Zoo steeds verder uit te breiden, om schattige dieren te verzorgen, ermee te fokken en hen een thuis in jouw gratis online Zoospel te geven.

x

My Free Zoo

Voor thuis raden we de browserspel klassieker My Free Zoo aan, want in de online browser versie van het Zoo spel vind je de grootste veelvoud aan soorten.

Meer dan 300 verschillende diersoorten van Aardvarken tot aan de Zwartstaart prairiehond vinden in de verblijven voor landdieren, aquaria, terraria en volières hun virtueel tehuis.

Naast schattige dieren en de grappige comic setting, biedt My Free Zoo een breed scala aan spannende spelelementen: zo zorg je in dit online Zoo spel ook voor de behoeftes van jouw bezoekers, door geschikte paden aan te leggen tussen de verblijven . Je richt kraampjes met eten en drinken in om met de inkomsten hiervan jouw Zoo weer uit te kunnen breiden.

Verveling komt dankzij het quest-systeem van My Free Zoo niet voor. Talrijke verschillende soorten missies zorgen voor dat je in het grote geheel altijd een helder doel voor ogen hebt.

Daarbij ben je niet aangewezen om alle opdrachten alleen te doen. De ingebouwde gilde en vrienden functie maken het mogelijk om, gezamenlijk met vrienden jouw doelen te bereiken en een steeds variatie-vollere Zoo te ontwerpen.

Zo kun je ook medewerkers aannemen, die in jouw afwezigheid voor de dieren zorgen en jouw Zoo in stand houden. Bijzondere gebieden zoals de boerderij en de vrienden-zoo bezorgen je een afwisselingsrijke Zoo belevenis, dat voor veele uren spel plezier zorgt.

x

MyFreeZoo Mobile

Voor diervrienden die veel onderweg zijn hebben we ook iets: My Free Zoo mobile.

Optimaal voor het mobiele spel plezier staat er een ruime keuze aan dieren, decoraties en opdrachten open. Verzorg en fok dieren, zorg voor de behoeften van jouw bezoekers- laat je creativiteit maar los.

De zelfstandige Zoo-spel App My Free Zoo mobile maakt het je mogelijk overal onderweg- in een wachtkamer, bushalte of in de rij voor de kassa in de supermarkt – jouw dierentuin te bezoeken.

Verkrijgbaar in de Apple store en bij Google Play, kun je na het gratis downloaden op jouw mobiele telefoon of tablet met Android en iOS direct beginnen met spelen.

Of je nu met jouw thuiscomputer met de online browserversie van het dierentuin opbouwspel My Free Zoo speelt of met de zelfstandige App My Free Zoo Mobile op jouw telefoon of tablet (iOS en Androïd) : De schattige comic dieren verheugen zich al op jouw bezoek.

x
Je eigen Zoo! Duizenden mogelijkheden!
Kies uit vele leuke en exotische dieren!
Nu spelen!
Login:
Wachtwoord vergeten?
Nu spelen! Forum Rondleiding
Dierentuin spel Zoo Browserspellen helemaal gratis
MyFreeZoo Mobile
SupportFAQForumImpressumPrivacybeleidAGV
Nog meer gratis browserspellen vind je op Upjers.com
?>